Tog steget!!

Tog steget och bytte blogg. Nya bloggen heter Elleven. Tryck på namnet för att komma till bloggen! Börjar om helt och skriver för fullt där nu. Hejdå EllenMiriam

Outfit

Tröja- Gina Tricot
Linne - Ullared
Jeans - H&M

XPERIA!


Den här är min nu. Jag skakade av glädje! Fått den av min  otroligt underbara , bästaste guddfar! Love you♥.
Det gjorde min otursdag helt amazing. Min design får vara så här ett tag det ser bara konstigt ut när man kommenterar så ni får nöja er med detta nu :)!
Puss

Otursdag idag?

Bloggen är helt konstig. Min kamera är sönder och jagär på dåligt humör! Ska ha gäster ikväll så får väl ta och bli på lite bättre humör och ta något att äta. Önskar er andra en trevlig dag!

Bajs!

Får utbrott på min blogg , Ska se till att den blir fixad snart men just nu har jag ingen lust. Saknar min gamla design. Aja, Frågade Molly som gjorde min design om hon har kvar stilmallen osv. Få se om jag skapar en ny blogg eller har kvar denna vill gärna ha kvar men ändå inte. Jaja vi får se!

Jag älskar dig


Fixa och trixa.

Har precis städat min gaderob. Mamma sa att  jag skulle göra det om jag ville ha ny kläder och gjorde det typ med en gång då , haha! Nu ska jag måla mina naglar !

BLONDE

Är  blond nu. Tyvärr så ser man inte så bra på bild , det är mycket finare i verkligheten! Vart  där sen klockan tolv så det tog sin lilla tid! Nu ska jag gå.
Peace Bre

Klippning!

Ska klippa mig idag. Så ni får se före och efter sen. Puss och Kram!

Juste parce que


25 mars

Hej Hej. Ska vara med kompisar idag tror jag sen så hörs vi!

21 år!

Idag fyller faktiskt min storastorsyster 21 år♥. Grattis du betyder verkligen mycket i mitt liv. Älskar dig massor. Hon ska jobba natt i kväll , stackarn! Nä , måste gå och lägga mig!

Colour of your hair

¨
Gammal bild. På lördag ska jag färga mitt hår blont igen ska få jätte blont hår. Kommer kanske inte bli jätte blont i början. Imorgon är det ju fredag och jag känner att jag bara vill slappa och inte göra något speciellt! Tror jag behöver det.
CiAo bELla

Sugen på att shoppa

Är jätte sugen på att shoppa. Har tittat på massa fint får väl se om det blir någon shopping i helgen!

Leopard

Kolla vilket gulligt!
Sitter och kollar på project runway nu! Sen ikväll ska jag fira jennipher.

Outfit

Outfit for today!
Hejsan! Idag är det en ganska lång dag i skolan slutar kvart över tre. Bild sista lektionen. Nu måste jag börja gå till skolan!
Hejdå Solstrålar!

Trött

Är väldigt trött nu som ni ser , hihi! Skolan idag gick bra hade inget matte prov som jag skulle, Hero är sjuk! Snart helg och imorgon fyller min syster 21 år tror jag det är! Ska fira henne och så.

Outfit och Prat om idag

Godmorgon!
Onsdag idag och har inte en sån jätte lång dag i skolan:).
Men börjar 20 över så ska börja fixa mig snart! Idag har jag inte på mig något speciellt som ni kanske ser på bilden. Tänkte ta jeans men dom hade inte torkat ännu. Juste ja ni ska få se ett klipp sen som jag sa igår för jag hann inte lägga in det då.
Bye!

GodKväll

Hej !
Ridningen idag gick bra. Är nöjd och så men det kunde gå bättre! Vi körde framdelsvändningar och det var lite jobbigt i början men det ska ändras till nästa gång. Dricker tranbärssaft nu och ska borsta tänderna snart. Ha en bra kväll!
Kommer bli många webcam bilder nu så ni vet !

Rida(hjälm)

Snygg man är då :)!
Hahha , Jag sa att jag inte skulle blogga så mycket idga och så blir det massa bilder!Men hur roligt är det inte när det ploppar upp ideer i huvudet.
Nu ska jag klä på mig så hörs vi ! Har ett roligt klipp att visa ;)

www.spraktrana.se

www.spraktrana.se är en jätte bra sida som man kan öva sina glosor på om man glömt boken i skolan som jag har! Jag tycker själv den är jätte bra och det är inte alls svår att bli medlem på! Något jag tycker ni borde testa
Fet hiss!

Förut

Kom ihåg förut när jag alltid gjorde så här:
Ser ni? Haha gud½ Ska kolla igenom alla mina bilder nu. Pössen

Tisdag - långdag!

Godmorgon!
Ska börja klä på mig nu sen går jag till tilda. Idag är det en ganska lång dag så jag få se hur det blir med bloggningen.
Peace Y

Outfit


Biologi bajs!

Känner mig ful just nu så ni får en sån här bajs bild! Sitter hällre framför datorn och leker än att göra läxan! Aja jag får väll bara börja.. Ska berätta lite sanningar om mig sen :)

Sometimes it's nice to be crazy

Somsagt ibland är det skönt att vara galen!

Look

Vackert !
Så här ser jag ut idag. Suttit mest framför webcamen och lekt i stället för att bädda sängen så får väl ta och göra det och sedan gå till Tildis och möta upp henne! Ciao Bella

Dagens Outfit

Jeansen jag köpte igår :)!
Så här ser jag ut idag!

Cleaning!

Godmorgon eller a typ?
Idag är det söndag och det blir att städa mitt rum gah. Har kläder över hela golvet! Inte bra Ellen. Det är väl bara att börja. Ville ju vara med kompisar idag
haha , om man tittar extra noga ser man mig där nere!

19 mars

Vart med kompisar idag därav den dåliga uppdatering! Är trött och somnar typ nu. Men idag har jag köpt lite saker och sådant- Men får se om jag bloggar ikväll ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz...........

Spring VS Winter


För några dagar såg det ut så här:




Nu ser du ut såhär:



Jag hatar det!!!!!!!

Première image



Detta är den första bilden jag la ut på min blogg eller det var min design också!

S:t Patricks Day

Hej idag är det s:t patricks day. Har ni på er något grönt? Inte jag iallafall. I skolan idag så hade vi simmning första lektionen. Klarade det och vi simmade mer än vi skulle. Men alla klarade det och trampa vatten i 8 min. Kommer dagens outfit snart. Puss och Kram

Foto Dag

Hej. Var med Emmie och Matilda idag och vi hade det jätte mysigt. Vi åkte först till Elena och åt lite fika. Sne var vi och fotograferade. Coola och skömtbilder. Ni får se dom någon dag eller ikväll vet inte när Matilda lägger ut dom men ni ska iallafall få kort! Gud vad jag är trött nu. Ska se om jag kan uppdatera mer ikväll men försöker. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så det kan dyka upp något. Sett att Essey har gjort en bloggbok kanske något för mig? Eller vad tror ni. Ska nog vila lite nu.

Onsdag

Ska klä på mig nu! Pussen. ( Blir kanske Matilda efter skolan vet inte ännu)



Kinder x 2

Jossan fick en tvättbjörn i sin. Undra vad som kommer vara i nästa? (Om jag nu köper ett)







Ellen ♥

Fina sol!

Solen är här och värmer oss! Skönt..



Hello! Ja nu börjar det verkligen bli vår. Är pigg och glad. Var i skolan idag. Ska städa lite  bland mina bilder alltså på datan eller det kanske är rensa ska sortera så jag hittar bättre och radera fula. Tar på mig kläderna sen(ridkläder).

Me and my best friend

Geisha och sin lilla nalle ! ♥

Change

Hellu. Kollar på Top Model just nu. Sen blir det världens bästa hotel. Tror jag det heter. Imorgon är det tisdag och det blir ridning hoppning! A juste jag ska byta ridksola också vilket är tråkigt men min ridlärare ska typ sluta så då vill jag inte gå där längre efter.
Pussen

Solsidan

Idag så var jag då med Sofia och vi hade det roligt och sånt. Hade  ont i magen men det var nog för jag var hungrig det är borta nu. Imorgon är det skola igen. Hade gärna varit ledig en vecka eller två. Har inget prov på ganska länge vilket är skönt. 

Just nu kollar jag på solsidan som typ alla andra också.
Bad tycker ni om den här säsongen den är ju snart slut:(.

Tycker det var tråkigt att Mickan och han skilde sig. Men ettan var mycket bättre!¨

Undra om det kommer en säsong tre dom är ju ganska kända och har många tittare. Nu tog reklamen slut!
Pussar vi hörs snart!

13 mars

Hej Hej. Vet ni jag vaknade av att jag blödde näsblod. Kul va? Men det har gått över och jag väntar på att Mamma och Pappa ska komma med mackor från Elena. Min mage skriker efter mat. Idag har jag inte bestämmt om jag ska vara med Sofia eller inte är ganska trött och sånt men får se efter maten. Måste få lite energi och sådant! Eric vann igår tror hann kommer lyckas väldigt bra i Europa eller vad tror ni?
Massa ego bilder jag har då :P

Hicka

Farligt Jobbigt *hick*!

Åker till golfen nu.

Hej Hej. Åker till golfen nu. HÖRS!

Keep singing or Screaming

Haha , btw är osminkad

Gårdagens Outfit

Hann inte lägga in igår men så här såg den iallafall ut.

Kinderägg

Fick denna lilla sak i mitt kinder ägg. Haha

Hiss/ Diss Glassar

Ellen Hissar:
Daim Glass: Chockladen är jätte god och likaså daimbitarna men den har tur för glassen är väldigt mastig alltså väldigt mycket på en och samma gång. Men den får 3/5 i hiss :D
Solero: Denna glassen är så himla god jag gillar med att det är bär i och smaken är fräsh den får 5/5.
PäronSPLITT: Mums , Gillar att det är vanilj i det gör att det inte blir så isigt och så.
Ben o Jerry: Älska Älska Älska fruktansvärt god så det nästan är farligt. Är verkligen värd sitt pris
Ellen Dissar:
Gillar inte smaken på denna men det är sött att det är hellokitty. Den är väldigt när hiss men som sagt gillar jag inte konsistensen.
Piggelin: Tycker inte om att den är så isig för att jag kan gilla med vanilj som på päronsplit.
Lingon Glass på burk: Detta passar inte mig jag förövrigt älskar lingon men det här passar inte.







Det här är vad jag tycker och jag undra inte om ni gillar något av det jag dissar. Detta är min smak:)

think about the future and see the light..


Black och Vit

Salut!
Idag är det sköna glada fredag och är på bra humör. Handlar godis och sånt för en mysig fet kväll med pizza. Har lite inlägg som väntar , höh :)

Mina fina föräldrar!

Mina förebilder♥
Vad vore jag utan er? Ni är verklligen bäst :D

Flower

Hejsan Bloggen! Skolan idag gick bra och imorgon är det fredag. Ska plugga för mitt franska prov men kan det mesta. Ska plugga efter maten om ni ville veta när! Ridningen i tisdag gick väl bra förutom att på ett hinder som man skulle trava över var han tvungen att gallopera över. Bushästen! Puss och Kram

Städat

Har städat i mitt rum. En slags vår städning utan vår för det har ju börjat snöa igen:O. NEEEJ. Det suger:(! Inte mer snö , slask , halka jag som trodde den fina våren var på väg nehe. Aja jag har städat på mitt rum och är på gott humör , Puss och Kram sean banan


Me and my Sofia ♥

Funderar!

Ska nog ta lite te och mysa framför tv:n med lite myskläder eller ne jag ska sätta på mig min fina , vackra , underbara och bästa one piece. Ikväll blir det top model. Sen får vi säga krya på dig till lilla Tilda som inte mådde bra. Går något virus men det har jag redan haft så har ju lite immunitet mot det nu haha. Imorgon är det ganska stressad dag så vet inte om jag hinner blogga. Ska försöka. Säger Godnatt nu eftersom jag inte kommer sätta mig vid datorn. Pussen



Geisha i bilen! Haha det påminde om att min no lärare  sa biler och Mirac skulle skriva av det hon sa och då fattar ju ni vad det leder till haha gud vad jag skratta.

Är glad idag

Hehe, Är faktiskt väldigt glad idag. Vi dansade till massa gamla låtar på Musiken och man får energi av dans till bra musik. Ska fixa lite i min spotify list. Fick 71/100 på No prov. Puss och Kram och vi hörs ikväll.

MARS 7

Hejsan;)
Sitter på franskan och vi fick precis göra valfritt. Slutar nu PUSSHEJ!

Dagens Outfit

Puss

Puss från Geisha!

Ser ni geishas tunga , haha söt!

Egopiiixx

This is me ♥

Bilder från slottskogen

Sött att den kollar in i kameran , :)
Jag och min vackra och bästaste mamma ♥
Är inte denna bilden söt! Favoriten idag eller vad tycker ni?

Slottskogen i bilder , kommer snart!

Hej Hej! Det blev faktiskt att vi åkte till slottskoge vi åkte ochså och beställde ett köksbord :D! Fun. Bilder kommer komma snarast ska bara ladda upp alla och så. Puss och Kram ♥

Vad händer idag?

Jag har inga planer ännu vad som händer idag. Är jätte fint väder ute men har inget bestämmt ännu någonting blir det kanske är inte helt säkert sa mamma men jag tar med mig kameran om det blir promenad någon stans. Skulle vart kul att  åka till slottskogen för det finns så mycket att fotografera där. Kan visa lite bilder från förra gången jag var där!!
Puss :)!

Blev en länk :P

www.fbst.bloggplatsen.se !
Kolla in deras blogg supersöta tjejer :)!

203 inlägg!

Visst är jag duktig haha, Nej skoja bara men det är roligt och blogga ännu även om jag kan ha blogg torka då och då ;)

Länkningar

Dom som kommenterar min blogg får en länk. Skriv bara Jag vill och din blogg. Jag lägger upp en länk på er i kväll. Kommentera nu då :D
Sötaste... not

Dagens Outfit




Har uppsat hår idag vilket jag inte haft på jätte länge men det här är iallafall dagens look ;).


P.s Vet inte om det blir sofia idag för att hon ska till åby badet d.s

Liten bild bomb på andra bilder och vad som händer idag

Godmorgon! Visst är det en fin dag idag. Solen skiner jätte fint. Idag blir det Sofia:). Har inte träffat henne på jätte länge! Ska vara hos henne men jag har ju golf innan men det är bara en timma och förut var den 1 ½ timma.  Från halv tre till 4. Ska se om det blir att blogga hos Sofia! Puss
Lite bilder som ni kanske sett men vissa inte :)!

Idrottsdag!

Hej Hej! Skridskorna idag gick bra och jag hade jätte kul. Men det tog verkligen på krafterna är ap trött nu och hade ont i huvudet när jag kom hem. Tog en Ibumetin. Det är bättre nu. Imorgon blir det golf och Sofia antagligen. Spelat på min syrras iPhone hihi! Det var jätte kul. Den ska ladda lite nu så kanske jag får spela snart igen. Puss och Kram!
Funderar på att göra något med mitt hår men inte klippa det kortare. Åh!

Tröööött

Gud. Är så trött på mornarna. Ligger typ och snooza i en halv timma. Ska ta en dusch nu för att bli lite piggare sen ska jag fixa inför imorgon då det blir skridskor. Jag tycker det är roligt faktiskt även om jag inte är bäst. Nu ska jag sluta babbla och hoppa in i duschen!
Kramis

Vill ha

Detta skulle verkligen inte sitta fel allting är från gina!

3 Mars

Bonjour!
Suttit sedan maten och kollat på när Jossan som spelar på sin mobil! Är avis som tusan men men.. Smällar man får ta ;). I skolan gick det bra och det hände väll inget speciellt. Hade No prov sista delen. Gick älö helt okej. Svaren får jag på måndag. Imorgon är det fredag.
Au Revior!


Jag och mitt underbara och vackra eriksberg!♥


Veckans låt

Follow me home - Killabite
ou say I'm so cute, I should fall in love with you 
You say I'm so cute, I should fall in love with you 

You are so cute 
You should follow me home 
Don't be so shy 
I am the perfect guy 

Oh we should go, we should go and be bad 
Don't you wanna follow me home 
Oh whatcha say whatcha say to that 
Don't you wanna follow me home, oh oh oh oh 

We can dance til the sun comes up 
It's OK, just follow me home 
Doesn't matter if the beats are dumb 
It's OK, just follow me home 

I say I'm so shy, you say you're the perfect guy 
I should probably be on my way 
I say I'm so shy, you say you're the perfect guy 
I should probably be on my way 

You are so cute 
You should fall in love with me 
Don't be so shy 
I am the perfect guy 

Oh we should go, we should go and be bad 
Don't you wanna follow me home 
Oh whatcha say whatcha say to that 
Don't you wanna follow me home, oh oh oh oh 


La la la.... 

We can dance til the sun comes up 
It's OK, just follow me home (oh) 
Doesn't matter if the beats are dumb 
It's OK, just follow me home (oh) 

I say I'm so shy, you say you're the perfect guy 
I should probably be on my way 
I say I'm so shy, you say you're the perfect guy 
I should probably be on my way 

ah... 
ah...don't you wanna follow me home? (oh) 

la la la 
it's OK just follow me home 
We can dance til the sun comes up 
It's OK, just follow me home 
I say I'm so shy, you say you're the perfect guy 
I should probably be on my way 
I say I'm so shy, you say you're the perfect guy 
I should probably be on my way 

We can dance til the sun comes up 
It's OK, just follow me home (oh) 
Doesn't matter if the beats are dumb 
It's OK, just follow me home (oh) 

You say I'm so cute, I should fall in love with you 
just follow me home 
You say I'm so cute, I should fall in love with you 
just follow me home 
You say I'm so cute, I should fall in love with you 
You say I'm so cute, I should fall in love with you 
just follow me home (oh)


Veckans låt

Gamla Bilder

Hejsan! Här är lite mer gamla bilder från 2009 :)!  Mitt långa hår saknar jag massor men det kanske jag inte redan har sagt?وداعا

Jag och Geisha!

Hej Hej! Idag i skolan gick det jätte bra! Fick vårt engelska prov:). Idag måsta jag plugga kemi med pappsen har delprov 2 i morgon vettu ;). Förlåt för dålig uppdatering men när jag försökt gå in på bloggen så har allt cepat! Men har verkligen försökt att lägga in inlägg men nu är jag fit for fight igen ;)!
Kramis

Actimel

Mums , Jag älskar verkligen det! Det är gott och min mage älskar det. Finns i massa olika smaker♥. Iallfall så gick ridningen idag jätte bra och Baylies lyssnade och var otroligt duktig! Pappa gör en uppdatering på min dator och den kan stängas av snart så vi hörs mer imorgon ;)! Pussar

1 Mars

Idag är det första mars! Gjorde ett inlägg imorse men såklart publiceras det inte. Men nu vet ni att jag ska rida ikväll blir Baylies! Nu ska jag stoppa i mina förbaskade linser ;) Puss och Kram kexchocklad


RSS 2.0